Ioan Sdrobis: "Steaua a fost infranta de o echipa cu doua randuri de echipament!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2008, 14:12
"DOAMNE, CE AM MAI RAS DE BATAIA STELEI!"

Managerul general al gruparii Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, a declarat ca Steaua a fost invinsa la Iasi, scor 1-2, de o echipa saraca, Poli, care nu are mai mult de doua randuri de echipament, lucru inadmisibil pentru pretentiile "ros-albastrilor".

"Doamne, ce am mai ras de bataia Stelei. Pai este inadmisibil asa ceva, sa-i bata o echipa atat de saraca. O echipa care nu are mai mult de doua randuri de echipamente, ca daca i le furi nu mai are cu ce juca. Atata m-am distrat pe seama acestui rezultat... M-au luat la misto ca sunt prezicator, dar acesta e abia inceputul. Nu vreau sa-i iau apararea lui Vali Badea, dar cu el in teren Steaua nu pierdea, scotea un rezultat de egalitate si tot era ceva", a spus Sdrobis.

Ioan Sdrobis a afirmat ca s-a amuzat si pe seama infrangerii echipei Rapid, pe teren propriu, in fata formatiei "U" Cluj, ultima clasata. "M-am distrat si pe seama Rapidului si cand te gandesti ce mari achizitii au facut. Pacat ca de pe urma naivitatii si prostiei unorz profita niste smecheri. Eu sunt vechi in fotbalul din Romania si imi permit sa fac astfel de afirmatii, pentru ca am si unele fapte la activ. Imi pare rau ca in Romania unii patroni cred ca Divinitatea se poate cumpara cu bani, si avand in vedere ce galagie au facut Steaua si Rapid, nu pot sa nu ma amuz si sa nu le compatimesc", a comentat Sdrobis.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies