VIDEO Ioan Ovidiu Sabău nu se aștepta la transferul lui Dan Nistor: "M-a surprins! A fost o decizie de ultim moment"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 17:20
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 17:20

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, se declară încântat de ultimele transferuri făcute de echipa sa în această iarnă.

Miercuri, U Cluj i-a prezentat oficial pe Ivan Goranov (fundaș stânga bulgar, 30 de ani, ultima oară la PAS Lamia), Ivan Martic (fundaș dreapta elvețian, 32 de ani, ultima oară la Universitatea Craiova) și Dan Nistor (mijlocaș central, 34 de ani, ultima oară la Universitatea Craiova).

Ioan Ovidiu Sabău nu se aștepta la transferul lui Dan Nistor

Poate cel mai răsunător transfer al formației ardelen a fost cel al lui Dan Nistor. După trei ani la Universitatea Craiova, mijlocașul a decis să facă pasul la U Cluj, iar transferul l-a surprins chiar și pe Ioan Ovidiu Sabău, noul său antrenor.

"Sunt trei jucători care au valoare, exact ce aveam nevoie. În cazul lui Goranov, n-aveam un fundaș stânga, aveam nevoie de el. Martic e un jucător cu multă experiență, mi se pare și un băiat foarte serios. Nistor, clar, acel jucător care poate face diferența, jucător de ultimă pasă, care și finalizează. Pentru noi este un câștig. Ne vor ajuta foarte mult aceste transferuri, clar. Martic, Goranov și Nistor au jucat și sunt pregătiți fizic.

M-a surprins faptul că s-a renunțat la Nistor. A fost o decizie de ultim moment. Aproape se încheiaseră transferurile. Când mi s-a spus despre acest transfer, am spus imediat 'da!', mai ales că el își dorea foarte mult să vină", a spus Ioan Ovidiu Sabău, cu o zi înaintea meciului Chindia - U Cluj, din Liga 1.

Dan Nistor dezvăluie de ce a ales U Cluj + primul obiectiv la noua echipă

La conferința de presă de prezentare la U Cluj, Dan Nistor a explicat că soția sa a jucat un rol important în luarea acestei decizii și a spus că primul obiectiv este salvarea de la retrogradare.

"Mă bucur că am ajuns aici. Un prim obiectiv este salvarea de la retrogradare. Să reușim asta în primul rând, după care îmi voi pune alte obiective. Sunt un tip foarte ambițios, iar asta o să vedeți.

Nici nu am stat prea mult să mă gândesc. Soția mea a avut un mare plus pentru acest transfer deoarece este și ea de aici, din zonă, din Alba Iulia

U Cluj este un club cu o tradiție imensă, un club mare, cu suporteri minunați. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor și să ducem U Cluj acolo unde cred eu că îi este locul.

Este o situație foarte grea, dar caracterele se văd în momentele grele. Am venit de două zile. Cu mulți am jucat la alte echipe sau la echipa națională. Cred că echipa va ieși din acea zonă a clasamentului", a spus Dan Nistor, la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!