FCSB Gigi Becali Superliga Superliga

Întrebat despre Mirel Rădoi, Gigi Becali a fost categoric: „Păi îi spuneam asta!” Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB

Gigi Becali a vorbit despre Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 00:35
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 00:33

Înainte de meciul cu Rapid București, Mirel Rădoi a precizat că Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vână și Sergiu Hanca nu vor fi în lot, și asta s-a și întâmplat. Cei patru nu au fost incluși în meciul cu formația giuleșteană.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit despre Mirel Rădoi și, întrebat dacă tehnicianul făcea asta la echipa sa, latifundiarul din Pipera a avut un răspuns categoric, evidențiind că nu poate exclude fotbaliști pe care va încasa, ulterior, bani.

Becali: „Îi spuneam 'stai tu la echipa a doua' și pun pe altul antrenor”

„Mie mi-a plăcut foarte mult de Mirel cum a vorbit, cu diplomație. Părerea mea e că dacă va avea rezultate în următoarele două meciuri, are el câștig de cauză. 

Dacă nu va câștiga, câștigă Rotaru, că Rotaru vrea bani. Dacă câștigă, îi zice: 'Bravo, Mirele!'. Dacă nu, zice de Ivan, de Markovic, că sunt jucători de valoare și vrea bani pe ei. 

Dacă Mirel va avea rezultate, va avea câștig. Dacă nu, va avea probleme, pentru că după vine și se impune Rotaru. Mi-a plăcut de Mirel foarte mult pentru sinceritate și bărbăția. A spus adevărul. Eu îi spun ca naș: 'Finule, dacă îți va ieși, vei avea câștig de cauză'

(n.r. Ilie Dumitrescu îl întreabă pe Gigi Becali: Dacă făcea Rădoi la tine așa, ce făceai?) „Păi, îi spuneam stai tu la echipa a doua și pun pe altul, bă. Cum să faci tu? La mine nu există. La mine e vorba de bani! Nu zic de Mirel. De exemplu, pe Tavi Popescu nu poți să mi-l scoți pentru că n-ai cum. Orice ar face, nu!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ce a spus Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a evidențiat înainte de startul meciului cu Rapid (2-2) că Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vână și Sergiu Hanca nu au prins lotul, iar după remiza din Giulești, antrenorul a oferit explicații.

„Cât timp sunt eu la echipa asta, eu voi decide ce se va întâmpla. Și dacă nu au înțeles până acum, e doar problema lor. Dacă ai greșit odată, îți dau a doua șansă. Dar dacă ai comis-o și a treia oară, atunci pleci de la echipă. 

Lui Ivan îi spun să nu mai simuleze. Ce face? Simulează cu Mioveni și se accidentează. Vînă l-am dus la echipa a doua. Nistor a știut să profite de șansă. Momentan sunt excluși. E clar că toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost serios. Dacă cineva crede că se antrenează cinci din șase zile, greșește. Pentru ziua aia nu joacă. Poate greșesc, dar prefer să fiu dat afară pe mâna mea decât pe mâna altuia”, a spus Mirel Rădoi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies