Întrebat cine va lua titlul în Superligă, Ioan Andone a dat un răspuns concret: "E campioană clar! Nu are ce să se întâmple"

Ioan Andone CFR Cluj Darius Olaru Farul Constanta FCSB Superliga Ioan Andone & Mircea Lucescu / Sursă Foto - Instagram Ioan Andone
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 08:53
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 08:59

FCSB este tot mai aproape de titlu.

Ioan Andone, fostul mare antrenorul al "câinilor roșii", a afirmat că FCSB este favorita clară pentru titlul de campioană, datorită consistenței sale în acest sezon. Tehnicianul consideră că echipa lui Becali nu mai poate rata trofeul în fața rivalelor.

"FCSB e campioană clar. Nu mai are cum să se încurce, e clar. Ce să se întâmple, să piardă toate meciurile? Nu cred. E anul lor, au avut mai multă constanţă decât CFR, Rapid şi Craiova." a declarat Ioan Andone, conform Agerpres.

  • Ioan Andone Mircea Lucescu / Sursă Foto - Instagram Ioan Andone

Andone știe cine va lua locul doi

Ioan Andone susține că trupa lui Gheorghe Hagi este principalul candidat pentru locul secund în clasamentul final al play-off-ului. Fostul președinte al Voluntariului a rămas plăcut surprins de ce a reușit să facă "Regele" la campioan în exercițiu.

Iar Farul e acolo sus, iar eu o văd pe locul 2 la final. Parcă Gică Hagi şi-a revenit în play-off, pentru că până atunci Farul a fost foarte oscilantă în evoluţii. Şi bravo lui că s-a concentrat pe finalul campionatului" a continuat Andone.

Andone prevede un sezon palpitant anul viitor

Cu toate acestea, Andone consideră că revenirea lui Dan Petrescu va transforma CFR Cluj într-un concurent puternic pentru titlu în sezonul următor, prognozând că trofeul va reveni în Gruia în 2024/2025.

"O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!

Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând. Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi (n.r.- Bogdan Lobonț) nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru el. Știe fotbal și are multe cunoștiințe și contacte. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige (n.r.- titlul în sezonul următor) Dan Petrescu, doar să nu plece”, a declarat Ioan Andone, conform Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!