Întrebat ce va face dacă FCSB se va califica în UCL, Gabi Balint a oferit răspunsul

FCSB Champions League Gabi Balint Superliga Gabi Balint / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 12:02
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 12:01

Roș-albaștrii au câștigat titlul în actuala stagiune.

Cu Elias Charalambous pe banca tehnică, FCSB și-a adjudecat primul titlu din noul format al Superligii, play-off/play-out, și va evolua la începutul următorului sezon în tururile preliminare din UEFA Champions League.

Întrebat ce va face dacă FCSB se va califica în UCL, Gabi Balint a oferit răspunsul

Gabi Balint, fost internațional român, nu crede că o echipă românească va mai putea ajunge curând să evolueze la ”masa bogaților”, chiar dacă Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, speră că FCSB va trece de preliminarii.

”Ce să zic? 'Jos pălăria!'. Ar fi frumos ca o echipă românească să ajungă acolo, nu ar fi frumos? Noi nu am dori ca o echipă românească să ajungă acolo?

Dar eu nu cred că va mai reuși o echipă din România să ajungă în Champions League, dacă nu bagă bani și aduce jucători de valoare.

Fără jucători buni, nu poți”, a spus Balint, potrivit DigiSport.

Gigi Becali știe când va câștiga FCSB Liga Campionilor: ”O să vedeți”

Gigi Becali, patronul FCSB, consideră că roș-albaștrii vor câștiga la un moment dat Liga Campionilor și susține că se va întâmpla asta în următorii 10-15 ani.

”O să le dau eu victorii, o să vezi. O să fac eu Generația de Aur a Stelei, a FCSB. O să câștigăm eu și Cupa Campionilor o dată, o să vezi. O să câștig, o să vezi, asta în 10-15 ani”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!