Intra Kapetanos! Cum se va schimba echipa cu Ilie Dumitrescu!

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 August 2010, 15:42

	Intra Kapetanos! Cum se va schimba echipa cu Ilie Dumitrescu!

Pantelis Kapetanos nu a prins niciun minut sub comanda lui Victor Piturca, dar totul se va schimba acum cu venirea lui Ilie Dumitrescu.

Dumitrescu a antrenat in Grecia si a fost chiar unul dintre oamenii care au laudat decizia Stelei de a-l aduce pe Kapetanos in Ghencea.

Acum grecul de mondiale al Stelei va putea reintra usor in calculele lui Ilie Dumitrescu la Steaua. Chiar si la conferinta de presa l-a laudat si l-a numit "unicul atacant complet din lot".

"Am sa ma consult cu domnul Piturca. E normal sa vorbesc cu el. Eu il consider un prieten pe el si sunt sigur ca ma va ajuta, imi va spune despre lot, unde se simt anumiti jucatori mai bine. Nu voi face schimbari majore in sistemul de joc, voi folosi un sistem apropiat".

"Fratii Becali nu se implica in deciziile de la clubul Steaua. Da, am o relatie buna cu ei, Victor Becali este si nasul fetitei mele. Daca voi avea nevoie de un jucator si ne vor putea ajuta, le voi cere sprijinul. Noi avem un singur varf in lot, un singur numar noua, pe Kapetanos. Daca vom avea probleme cu el, nu vom mai avea acest numar noua. Va trebui sa jucam in acest caz cu Bogdan Stancu sau cu Surdu. Cam acolo e singura problema", a declarat Ilie Dumitrescu.

Daca Steaua a jucat in sistemul 4-1-4-1 sub comanda lui Piturca, Dumitrescu ar putea folosi 4-4-2 sau 4-3-3 in Ghencea.

Tatarusanu (Zapata) - Bonfim, Angelov (Gardos), Geraldo Alves, Latovlevici - Nicolita, Dorel Stoica, Radut - Tanase, Kapetanos, Bogdan Stancu.

Cum vrei sa arate echipa Stelei acum?

Record de pacienți la Terapie Intensivă, duminică: 828. Câte locuri mai sunt la ATI
BRAT

Modifică setările cookies