Mihai Stoica Damjan Djokovic FCSB Superliga

"Înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta". Mihai Stoica, mesaj direct pentru unul dintre fotbaliștii de la FCSB

Unul dintre jucătorii ajunși în această vară la FCSB se află într-o situație delicată, iar Mihai Stoica a avut de transmis un mesaj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 20:57
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 21:09

Damjan Djokovic a început ca titular în primele partide din începutul sezonului, însă în ultimele meciuri a intrat în jocuri în postura de rezervă. 

Ce a declarat Mihai Stoica despre Damjan Djokovic

Oficialul FCSB a explicat că vicecampioana României are partide din trei în trei zile și este de așteptat ca fotbaliștii să fie rotiți pentru a nu interveni oboseala. 

"Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, în primul rând e problema lui.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Misterul Damjan Djokovic. De ce e rezervă la FCSB

Elias Charalambous a fost întrebat și de ce nu mai este titular croatul, unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul intern. 

"Djokovic este un jucător cu experiență, care se antrenează foarte bine în fiecare zi. Când un jucător lipsește din primul 11 e normal ca jucătorii să fie nemulțumiți.

Așa eram și eu când eram jucător. Asta arată că îi pasă, dar doar 11 jucători pot începe un meci. În astfel de perioade avem nevoie de toți jucători, pentru că sunt multe meciuri și toți trebuie să fie pregătiți în orice moment", a declarat Elias Charalambous, într-o conferință de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!