VIDEO EXCLUSIV "Înseamnă că arena din Ghencea e pe nume personal! Cum e posibil așa ceva?". Reacție dură împotriva oficialilor de la CSA Steaua

FCSB continuă să își caute stadion pe care să dispute duleul cu CFR Cluj din ultima etapă a playoff-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 13:26
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 14:10

Fiind nevoiți să plece de pe Arena Națională, din cauza organizării unui festival de muzică, roș-albaștrii nu au fixat însă arena pe care vor disputa derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă, cel care ar putea decide titlul în Liga 1. Oficialii vicecampioanei au vorbit din nou despre dorința de a juca pe stadionul din Ghencea, însă reacțiile de care s-au lovit nu au fost pozitive. 

Managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că echipa sa a făcut cerere oficială pentru a juca pe arena din Ghencea, trimițând adresele făcute cu executori judecătoreștti. Mai mult, Mihai Stoica a dezvăluit că în oferta făcută, suma este dublă față de cât plătește FCSB pentru a închiria Arena Națională. 

În cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Ciprian Marica și Dan Chilom, împreună cu moderatorul Alex Rădulescu au discutat despre acest subiect, iar fostul internațional a atacat în termeni duri strategia celor de la CSA Steaua. 

Dan Chilom: Dacă această partidă se juca pe Ghencea, cred că lucrurile erau deja rezolvate. Amânarea verdictului și felul acesta defensiv al celor de la CSA Steaua va duce la un răspuns negativ.

Ciprian Marica: Am făcut stadioanele astea și mă duc să decernez premiul de campioană la Buzău sau la Giurgiu? Suntem nebuni? Ghencea e făcut din banii românilor, din bani publici! Nu-l arestați, mă! Cine își asumă să nu dea dreptul lui FCSB să joace contra costă pe stadionul din Ghencea să plătească. Ia asumați-vă responsabilitatea! Nu cred că poate să își asume cineva o responsabilitate atât de mare. Dă-mi un motiv pentru care tu arestezi arena! 

Alex Rădulescu: S-a făcut o ofertă dublă. Practic se plătesc două meciuri pentru unul singur, matematic vorbind. 

Ciprian Marica: Sunt curios cine își va asuma această decizie! Și Federație, și FCSB mergi până în pânzele albe. Se creează un precendent. Înseamnă că arena din Ghencea e pe nume personal! Cum e posibil așa ceva? Am stadioane noi, din banii românilor, și nu pot fi folosite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!