Incredibil!!! Ratarea sezonului pentru Steaua: cum l-a pierdut pe Roman!

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Septembrie 2009, 08:25
Incredibil!!! Ratarea sezonului pentru Steaua: cum l-a pierdut pe Roman!

Steaua l-a avut in mana pe Mihai Roman acum 9 ani, insa jucatorul pe care Gigi Becali este acum dispus sa dea 1.5 milioane de euro a fost alungat din Ghencea.

A fost descoperit pe marginea santului in timp ce pastea vaca!

Poveste incredibila la Steaua! Jucatorul pentru care Gigi Becali a inrosit telefonul incercand sa-i faca pe Dinu Gheorghe si Ioan Neculaie, oficialii de la FC Brasov, sa-l vanda Stelei pentru 1.5 milioane de euro a fost in Ghencea insa Steaua l-a respins, scrie ProSport.

A dat probe la Steaua in 2000!

In 2000 jucatorul ajuns la fotbal din intamplare evolua in Liga a III-a, la Radauti, si a fost adus de cativa colegi de liceu sa dea probe la Steaua.  Practic pentru 4 zile Mihai Roman a fost juniorul Stelei fara sa fie vazut de vreun antrenor de la centrul din Ghencea.

Cel care se ocupa atunci de pustii Stelei - Mihail Majearu a uitat de jucatorul de 16 ani care a fost respins dupa numai 4 zile. 

Adrian Bumbescu omul care s-a  implicat si el la centrul de juniori al Stelei a declarat in ProSport: "Din respect pentru Steaua nu vreau sa comentez despre situatia lui Mihai Roman. Intrebati-i pe cei care decideau in Ghencea la vremea respectiva."   

Vedeta dupa meciurile cu Franta si Austria unde a fost remarcat de oficialii din fotbalul romanesc, jucatorul Brasovului isi aminteste amuzat: "Intamplarea asta s-a petrecut cu mult timp in urma... E bine ca pana la urma totul a iesit bine pentru mine."

A fost descoperit pe marginea santului in timp ce pastea vaca!

Jucatorul de 25 de ani provine dintr-o familie de sportivi, tatal si fratele au fost fotbalisti in timp ce mama sa a jucat handbal.

"Pe Mihai l-am vazut prima data pe marginea unui sant, in timp ce tinea lantul unei vaci care pastea. Eu il cautam pe fratele lui mai mare care a fost fotbalist la noi. La rugamintea fratelui sau, Ovidiu, l-am luat dupa ce ne-a spus ca este mai mingicar decat el",  a declarat Mircea Ungureanu, presedintele Bucovinei Radauti.

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies