Incredibil! Ce masuri au luat jandarmii dupa Steaua - Dinamo: sute de torte in tribune si petarde care au explodat langa jucatori

Autor: Sport.ro
Marti 11 August 2015, 17:51

Jandarmeria a anuntat astazi sanctiunile dupa meciul de duminica seara.

Derby-ul incendiar de pe National Arena s-a lasat cu amenzi totale in valoare de 2000 de lei, a anuntat astazi Jandarmeria Bucuresti.

Chiar daca suporterii au aprins sute de torte in tribune, iar o petarda a explodat la doar un metru de arbitrul Hategan, jandarmii nu au luat masuri pentru a pedepsi firma de securitate care a permis introducerea materialelor explozibile pe National Arena.

Pe langa amenzile de 2000 de lei, Jandarmeria au intendificat 9 suporteri, iar trei dintre acestia au primit interdictie de a intra pe stadioane, pe o perioada intre 6 luni si un an.

"Dupa analizarea imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere ale stadionului, jandarmii bucuresteni au identificat mai multi suporteri care au savarsit fapte de natura infractionala si contraventionala."

"Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a evenimentelor sportive, Jandarmeria le recomanda tuturor suporterilor sa respecte prevederile legale si atrage atentia ca nu va tolera niciun fel de actiuni sau comportamente care sa pericliteze siguranta spectatorilor", se arata in comunicatul Jandarmeriei.

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies