GALERIE FOTO Incident horror în Csikszereda - Dinamo! Medicii au intervenit de urgență

FK Csikszereda Miercurea Ciuc baraj mentinere promovare Dinamo Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 21:14
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 21:15
Csikszereda - Dinamo, LIVE TEXT - AICI.

Csikszereda a primit vizita lui Dinamo în returul barajului pentru promovare/retrogradare în SuperLiga.

După ce partida tur s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea „câinilor roșii”, dinamoviștii au luptat cu înverșunare pentru a-și asigura prezența în primul eșalon și în sezonul viitor. Aproximativ 1000 de fani dinamoviști au făcut deplasarea pentru a-și susține echipa. VEZI POZE AICI

Partida dintre Csikszereda și Dinamo, întreruptă în minutul 19

Dintre cei 1000 de suporteri prezenți la Miercurea Ciuc, doar 125 au avut acces în tribune, restul fiind nevoiți să urmărească meciul dintr-un spațiu special amenajat în afara stadionului. Meciul a fost marcat de un incident nefericit în minutul 19, când un fan dinamovist a căzut din tribună, ceea ce a necesitat intervenția imediată a medicilor.

Ambulanța a sosit rapid în zona sectorului alocat membrilor „Peluzei Cătălin Hîldan” pentru a acorda primul ajutor suporterului rănit. Meciul a fost întrerupt timp de două minute, timp în care echipa medicală a oferit îngrijirile necesare. Chiar și după reluarea jocului, ambulanța a rămas în apropiere pentru a se asigura că fanul primește tot suportul medical necesar.

Acest incident a adus un moment de tensiune și îngrijorare în rândul suporterilor prezenți, dar și al jucătorilor de pe teren. Din fericire, intervenția promptă a medicilor a permis reluarea meciului fără alte probleme majore.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!