VIDEO EXCLUSIV "Începe urmărirea din privire... Sau cum?". FCSB, ironizată după începutul dezastruos din campionat

FCSB are un debut foarte slab în Superliga, aflându-se pe locul 14 după 9 meciuri disputate în competiția internă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 12:23
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 12:39

Chiar dacă are două partide pe care nu le-a disputat, FCSB a strâns doar opt puncte după nouă meciuri, singura victorie fiind cu Chindia Târgoviște. 

Formația antrenată de Nicolae Dică stă foarte rău în apărare, cu 15 goluri primite, iar Helmuth Duckadam este de părere că va fi o misiune complicată pentru vicecampioana României să ajungă în play-off. 

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", acesta a mărturisit că este uimit de diferența mare de puncte dintre FCSB și echipele din play-off, oferind exemplul celor de la Hermannstadt.

"Începe urmărirea din privire... Sau cum? Deocamdată doar cu privirea se uită în sus spre clasament și își propune să mai facă puncte. Gluma se îngroașă, diferența este foarte mare. Mă uit la diferența dintre Hermannstadt și FCSB care este de 14 puncte, enorm. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. E o presiune în plus, iar FCSB dacă nu va reuși să scoată maximum de puncte, va intra într-o criză mai adâncă decât este", a declarat Helmuth Duckadam la PRO ARENA

Gigi Becali, sigur că FCSB va prinde play-off-ul din Superliga României 

Gigi Becali (64 ani) este convins că Nicolae Dică (42 ani) va readuce echipa pe loc de play-off până în luna decembrie. Patronul FCSB-ului este încrezător că vicecampioana România își va câștiga restanțele și duelurile cu formațiile din partea superioară a clasamentului. 

"Noi jucăm cu Argeș, Petrolul, Sepsi, toate echipele care sunt deasupra noastră. În decembrie o să fim pe locul 6 cred, când vom juca restanțele. Petrolul nu poate să reziste. Cu Hermannstadt e greu să-i mai ajungi, sunt multe puncte diferență, e diferență mare", a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO ARENA. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies