Inca un stelist vrea SA PLECE? Dupa Adrian Cristea, un alt jucator merge la comisii! Reghe l-a folosit in toate amicalele

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Februarie 2014, 12:30

	Inca un stelist vrea SA PLECE? Dupa Adrian Cristea, un alt jucator merge la comisii! Reghe l-a folosit in toate amicalele

►HIGH, OLANDA! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: duminica 15:30 Zwolle – Ajax!

Steaua s-a intors in aceasta dimineata din cantonamentul de la Marbella, formatia lui Laurentiu Reghecampf fiind deja cu gandul la primul meci oficial, pe care il va disputa saptamana viitoare, pe 14 februarie, impotriva Concordiei Chiajna.

Cu o pregatire foarte aspra facuta in cele doua stagii din Spania, antrenorul campioanei anunta ca va ataca cu toate fortele titlul cu numarul 25, spunand insa ca ar astepta un jucator - Lucian Sanmartean.

Daca la capitolul "veniri" Lucian Sanmartean poate fi singura noutate, stelistii ar putea pierde cel putin doi jucatori in urmatoarea perioada. Primul dintre acestia este Adrian Cristea, fotbalist care nu se mai afla oricum in vederile staff-ului tehnic. Fostul dinamovist, care a semnat in vara lui 2013 un contract pe doi ani, a depus un memoriu la LPF pentru o datorie de 120 de mii de euro pe care Steaua o are catre el, acesta fiind si motivul pentru care nu a mai fost lasat sa plece in Israel.

Surpriza vine insa din partea mijlocasului Mihai Radut. Transferat in 2010 in schimbul unei sume de circa 1 milion de euro, jucatorul a urmat si el acelasi drum, adresandu-se Comisiei Pentru Solutionarea Litigiilor, invocand si el restante financiare.

Folosit in toate meciurile amicale din cantonament, Mihai Radut parea sa fi intrat din nou in vederile lui Laurentiu Reghecampf, acesta spunand chiar ca in retur se va baza si pe el. Cu toate acestea, data de 12 februarie poate schimba definitiv situatia, comisiile abilitate ale LPF urmand sa dea verdictul final in acest caz.

Mihai Radut a fost si el aproape de o plecare de la Steaua in mai multe randuri, insa negocierile cu mai multe formatii din Israel au esuat, la fel si cele cu Pandurii Targu Jiu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Raed Arafat, despre epidemia de Covid-19 din țară: „Până în vara anului viitor nu vom sta liniștiți”
BRAT

Modifică setările cookies