Liga 1

Inca un stadion de 5 stele in Liga 1! Cand va fi inaugurata noua bijuterie a Romaniei 

Lucrarile de la noua arena a echipei Sepsi Sfantu Gheorghe sunt intr-un stadiu avansat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 11:27
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 12:41

Cornel Sfaiter, managerul lui Seps, a declarat ca arena va fi gata in anul 2021, iar din sezonul viitor va putea fi utilizata la meciurile echipei. Cu bani proveniti de la guvernul maghiar, Sepsi a construit o arena cu 8400 de locuri, care va putea gazdui si meciuri internationale. Stadionul trebuia sa fie gata, dar pandemia de coronavirus a intarziat lucrarile. 

Managerul lui Sepsi a precizat ca echipa va debuta pe stadion in urmatorul sezon. Pana cand arena va fi gata, Cornel Sfaiter spera sa faca la Sepsi o echipa cu care sa atace primele locuri din Liga 1.

"O sa avem o arena deosebita, dar vom debuta din sezonul viitor. Acum dorim sa creem o echipa cu care sa ne putem bate sus, pentru play-off , este unul din obiective. Ne va fi greu, suntem cu totii cu emotii, indiferent ca ne cheama Craiova, Sepsi, Poli Iasi. Vedem ce probleme au fost atat sezonul trecut, cat si acum cu acest Covid.

Important ca se fac niste pasi. E important, sunt investitii atrase prin proiecte de la guvernul maghiar si e important ca aceasta arena se construieste in Romania si vom avea parte cu totii de aceasta arena, chiar si pentru echipa nationala de tineret. Pentru comunitatea din Romania, noi vom beneficia cu totii de aceasta arena moderna", a spus Cornel Sfaiter pentru TelekomSport.

Investitia totala de la Sfantu Gheorghe este de 20 de milioane de euro, iar toti banii au provenit de la guvernul Ungariei. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies