Inca un scandal intern agita spiritele la Steaua! Un titular lipseste cu Brasov pentru ca se insoara: "Nu mi se pare normal"

Adi Popa FC Brasov Helmuth Duckadam Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 19:01
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 19:13

Helmuth Duckadam este revoltat de faptul ca un titular al Stelei si-a programat nunta chiar in ziua meciului capital cu FC Brasov. DETALII AICI

Adi Popa nu va fi in lotul Stelei la meciul cu FC Brasov si asta pentru ca si-a programat nunta chiar in ziua partidei cruciale de sambata.

Duckadam e revoltat si spune ca Popa si-ar fi putut amana nunta pentru perioada verii, libera din punct de vedere competitional.

"Daca inteleg ca un botez nu se poate amana un tur intreg de campionat, pentru ca acolo sunt niste... ma rog, creste copilul, nu mi se pare normal ca Adrian Popa sa-si planifice nunta in ziua in care Steaua are meci. Nunta trebuia planificata ori in perioada de iarna, unde e o perioada mult mai lunga de pauza, ori peste o luna, ca putea astepta chiar mai mult. Un botez, si aici ma refere la Chipciu, e alta problema. Adi Popa ne va lipsi, chiar daca nu este intr-o forma cum ne-am dori noi, ne va lipsi, pentru ca este un om care, prin viteza, prin jocul lui, de multe ori aiurit, pune in dificultate apararea adversa."

"Acum, daca si-a programat-o din timp, nu se mai putea schimba nunta. Au fost trimise invitatiile, s-a platit restaurantul, s-au facut pregatiri... O nunta e greu s-o mai amani. Nu era cazul, insa, sa fie pusa acum”, a declarat Duckadam la DigiSport.

A crezut ca are meci vineri

Conducerea clubului a crezut ca meciul cu Brasov se va juca vineri, dupa ce au vorbit la LPF, si i-a promis lui Adi Popa ca poate merge inainte cu planurile de nunta.

Nimeni de la Steaua nu va fi la nunta lui Adi Popa. Toti vor fi sambata in delegatia clubului de la Brasov.

Steaua mai are trei meciuri in acest final de sezon si se afla la un punct de liderul ASA. Partida de la Brasov va avea accente dramatice. Adversara Stelei se lupta pentru evitarea retrogradarii in ultima clipa.

 

Daca Popa va rata acest meci, Arlauskis va juca la Brasov, dupa ce a acceptat sa riste in ciuda faptul ca are probleme medicale, mai ales dupa ce Cojocaru a gresit la golul doi al Concordiei Chiajna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!