Inca un nume din Bundesliga vrea sa-l transfere pe Szukala. Reactia nemtilor cand au aflat ca e cotat la 2.7 milioane de euro

Inca un nume din Bundesliga vrea sa-l transfere pe Szukala. Reactia nemtilor cand au aflat ca e cotat la 2.7 milioane de euro

Are 30 de ani si poate prinde un ultim contract de top in cariera. Szukala se afla in aceasta iarna pe lista de transferuri a mai multor cluburi.

Dupa Reghecampf, Piturca, Eintracht Frankfurt, Lazio Roma si Trabzonspor, un alt club si-a manifestat interesul sa-l tranfere pe stelistul Szukala.

In aceasta dimineata, publicatia germana Borlife.de scrie ca Freiburg, echipa de pe ultimul loc in Bundesliga, il are pe polonez pe lista de transferuri a iernii.

Conform publicatiei germane, Szukala prezinta interes pentru Freiburg datorita inaltimii sale, 1.98m, experientei anterioare in fotbalul din Germania si experientei internationale, dupa ce a devenit titular la nationala Poloniei.

Nemtii scriu ca pretul lui Szuakala in acest moment este de 2.7 milioane de euro, insa Freiburg va incerca sa-l ia pe mult mai putin, stiind ca Steaua este presata de ultimele 6 luni de contract in care polonezul intra din ianuarie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies