INCA UN CAMPIONAT DECIS LA TAS?! Becali nu mai da inapoi in razboiul cu CFR: "Mergem pana la capat, ca nu au vrut impacare" Replica lui Mara

INCA UN CAMPIONAT DECIS LA TAS?! Becali nu mai da inapoi in razboiul cu CFR: "Mergem pana la capat, ca nu au vrut impacare" Replica lui Mara

FCSB si CFR se razboiesc si dupa incheierea campionatului!

Billel Omrani a ajuns obiectul bataliei dintre CFR Cluj si FCSB. Proaspata campioana a Romaniei sustine ca francezul a semnat un contract pana in 2019, in timp ce FCSB, prin vocea lui Becali, sustine contrariul.

Comisia Nationala pentru Solutionarea Litigiilor a comandat o expertiza grafologica a contractului pe care CFR sustine ca Omrani si-a pus semnatura, un expert criminalist concluzionand ca aceasta NU ii apartine atacantului!

Alte doua expertize au fost efectuate. Una in Franta, la cererea lui Omrani, iar a doua in Romania, la cererea CFR-ului!

Becali sustine ca are documentele de la impresarul lui Omrani, care l-a "terorizat" cu mesaje si care se roaga de el sa-l transfere pe fotbalist.

Becali si Mara au avut un schimb de replici la o televiziune. 

"Impresarul a venit la Palat si mi-a zis ca il aduce pe Omrani acolo. I-am zis ca nu vreau sa mi-l aduca, ca el are meci!

Apoi m-a bombardat cu mesaje. Mi-a zis: "Nea Gigi, salveaza-ne".

Au fost trei analize grafologice. Una facuta in Franta, de un expert francez. A doua a fost facuta de CFR si a treia a fost comandanda de Comisie.

Ma terorizeaza cu mesaje de un an de zile! Se roaga de mine sa-l iau! 

Eu nu am nevoie sa ma cert cu Mara sau cu domnul Muresan! Dar daca oamenii aia imi dau mesaje si imi trimit documentele!

Eu le dau mai departe, sa vada lumea", a spus Becali la Digi.

Dialogul Becali - Mara

Mara: "Vom cere impacare la Comisie"

Becali: "Eu v-am zis saptamana trecuta si nu ati vrut! Acum mergem mai departe!"

Mara: "Daca FCSB va continua sa vorbeasca cu jucatorul nostru, vom merge si noi mai departe"

Becali: "Si ce o sa ziceti?! Ca ii anulam lui Becali telefonul, ca nu mai are voie sa primeasca mesaje?! Eu nu am contactat jucatorul! Jucatorul a vrut sa vina la Palat cand aveati voi meci la Giurgiu"

Becali: "Vreau si eu depunctarea lor! Ca eu le-am propus impacarea si nu au vrut! Acum nu mai vreau impacare, vreau sa mergem pana la capat!"

Becali: "Eu nu cred depunctare, nu cred ca cineva poate sa ii ia CFR-ului punctele castigate pe teren. Dar ei au vrut sa mergem pana la final"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies