Inca o amenda pentru FCSB! "Ros-albastrii", sanctionati pentru xenofobie! Cat au de platit pentru scandarile alaturi de suporteri

Inca o amenda pentru FCSB! "Ros-albastrii", sanctionati pentru xenofobie! Cat au de platit pentru scandarile alaturi de suporteri

FCSB a primit doua amenzi in doua zile.  

Prima data, pe 14 octombrie, "ros-albastrii" au fost sanctionati pentru problemele organizatorice de la meciul cu Dinamo.

Acum ei au primit o amenda si pentru xenofobie. Comisia de Disciplina din cadrul FRF a decis sa amendeze clubul cu 5.000 de lei pentru scandarile suporterilor de la finalul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, din finala Cupei Romaniei. 

In plus, si Florin Tanase, Andrei Miron si Valentin Cretu trebuie sa plateasca fiecare cate 5.000 de lei, fiind penalizati conform articolelor legii care se refera la scandari xenofobe, discriminare, rasism si denigrare. 

Evenimentele pentru care au fost sanctionati cei de la FCSB si cei 3 fotbalisti au avut loc la sfarsitul meciului din finala Cupei Romaniei. Atunci jucatorii au fost asteptati de suporteri la baza clubului din Berceni, unde au avut "manifestari cu caracter antimaghiar si xenofob", potrivit unui comunicat emis de oficialii lui Sepsi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătății: Primele doze de vaccin anti Covid-19 ajung în România în decembrie
BRAT

Modifică setările cookies