IN SFARSIT! Stoichita a rezolvat eterna problema de la Steaua: "Acolo e locul lui!" Cum a schimbat "Lippi" jocul Stelei la pauza:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Aprilie 2012, 08:25
IN SFARSIT! Stoichita a rezolvat eterna problema de la Steaua: "Acolo e locul lui!" Cum a schimbat "Lippi" jocul Stelei la pauza:

Otelul 1-2 Steaua / Steaua e la 3 puncte de CFR Cluj iar titlul 24 nu mai pare doar un vis dupa victoria de pe terenul campioanei.

Al 10-lea a fost cu noroc pentru Steaua! Dupa ce au fost folositi 9 jucatori pe postul de fundas dreapta(Valeriu Lupu, Emeghara, Banel Nicolita, Novak Martinovici, Gabi Matei, Ovidiu Dananae, Andrei Prepelita, Vlad Chiriches si Geraldo Alves), in ultimele meciuri pe acest post a jucat Eric Bicfalvi! Iar jucatorul criticat de patron dupa evolutiile pe postul de mijlocas central a fost in sfarsit laudat: "Eu zic ca Bicfalvi e fundas dreapta, e locul lui" a spus multumit Gigi Becali.

Dupa o prima repriza stearsa, Steaua a intrat in dezavantaj la cabine iar dupa pauza jocul s-a schimbat total! "La pauza i-am certat. Tanase si Chipciu au jucat prea avansat in faza de aparare, iar in a doua repriza s-a reglat" a dezvaluit antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, dupa meci.

"In cea de-a doua repriza am avut o tresarire de mare echipa. Atat Mihai Costea, cat si Radut si Gardos au intrat cu o atitudine extraordinara, in nota echipei din cea de-a doa repriza" a spus Mihai Stoica dupa meci.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT