Liga 1

In 3 zile trebuie sa dea raspunsul! Care este clauza ce il tine pe Sumudica legat de Astra si unde ar putea antrena daca pleaca din Romania

Lider in Liga I, cu patru puncte avans fata de principalele urmaritoare, Sumudica este curtat de mai multe echipe din strainatate

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 08:03
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 08:15

Dupa ce Ludogorets s-a interesat de situatia lui Sumudica, cipriotii de la AEL Limasol i-au inaintat zilele trecute o oferta antrenorului de pe banca Astrei. Sumudica are termen pana duminica sa dea un raspuns.

"E adevarat, exista aceasta oferta, am fost contactat de presedintele lui AEL, dar eu sunt antrenor sub contract si vreau sa continui la Astra", a spus Sumudica la DigiSport.

Orice elan de a accepta propuneri din strainatate ii este infranat lui Sumudica de o clauza pe care acesta o are in contractul cu Astra. Gazeta Sporturilor anunta ca daca vrea sa rezilieze unilateral, antrenorul liderului trebuie sa plateasca 200.000 de euro despagubiri.

Exista si varianta ca Marius Sumudica sa depuna memoriu la Liga, fiind neplatit de mai multe luni, dar aceasta solutie ar necesita timp.

In plus, Sumudica este increzator ca problemele financiare de la Astra se vor rezolva zilele urmatoare, iar tentatia luptei la titlu in Liga I ar putea sa bata orice propunere pe bani multi venita din strainatate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies