Mirko Pigliacelli Universitatea Craiova Liga 1

Impresarul lui Mirko Pigliacelli a făcut lumină în cazul portarului: ”E prematur să vorbim”

Mirko Pigliacelli este unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 16:34
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 16:39

Portarul italian a ajuns la Universitatea Craiova în ianuarie 2018, fiind împrumutat și ulterior cumpărat de la Pro Vercelli. Transferul în Bănie a reprezentat prima experiență a italianului în afara țării de origine.

Despre viitorul acestuia s-a vorbit intens, mai multe cluburi din Italia fiind interesate de serviciile lui. Agentul său, Danilo Carvallo, a vorbit despre despre ceea ce se va întâmpla cu fotbalistul, considerând că acesta va rămâne în Oltenia.

Mirko Pigliacelli este considerat esenţial pentru Universitatea Craiova, echipă care este în mare revenire în campionat, cu el protagonist. Pentru a discuta de negocieri cu alte echipe trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative şi nu se întrunesc condiţiile.

El mai are contract cu Craiova, e titular, e prematur să vorbim despre un viitor al său în Italia, ne gândim numai la ceea ce are de făcut în teren la Universitatea”, a declarat agentul lui Pigliacelli, potrivit Tuttomercatoweb.

  • 2 trofee a cucerit Mirko Pigliacelli de la venirea în România: o cupă și o supercupă. 
  • Crescut de AS Roma, Mirko a evoluat în 152 de meciuri, încasând 145 de meciuri și având 61 de meciuri fără gol primit.
  • 1.54 milioane de euro este cota de piață a portarului cu o selecție în naționala de tineret a Italiei.
Modifică setările cookies