Mino Raiola Barcelona Erling Haaland Fotbal extern

Mino Raiola, cerere specială pentru Barcelona! Ce ar trebui să facă oficialii blaugrana pentru a-l transfera pe Haaland 

Barcelona caută să îl transfere pe Erling Haaland cu orice preț, fiind principalul obiectiv pentru perioada de mercato din iarnă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 14:27
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 14:29

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători de pe piața transferurilor, iar marile cluburi din Europa se bat pentru semnătura lui. Atacantul norvegian poate pleca în vară de la Dortmund, cluburile interesate de transferul său fiind nevoite să achite o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro. 

Barcelona este unul dintre cluburile interesate de serviciile fotbalistului de la Borussia Dortmund, care a devenit și obiectivul principal al lui Joan Laporta. Catalanii au nevoie de un star în echipă, după plecarea lui Leo Messi, iar norvegianul ar fi candidatul ideal. 

Cerere exigentă a lui Raiola pentru oficialii Barcelonei

Cu toate astea, Erling Haaland este reprezentat de Mino Raiola, unul dintre cei mai importanți agenți din Europa, cunoscut deja pentru comisioanele uriașe pe care le percepe, dar și pentru cerințele sale. Joan Laporta și Mino Raiola au o relație strânsă de prietenie, cei doi întâlnindu-se în repetate rânduri în ultimele luni pentru a discuta posibile transferuri. 

În acest sens, Raiola i-ar fi pus președintelui Barcelonei o condiție importantă pentru a-l transfera pe Haaland. Conform cotidianului britanic Express, citat de SPORT, Raiola le-ar fi cerut catalanilor să îl transfere pe Noussair Mazaroui (24 ani), tânărul fotbalist al lui Ajax, care rămâne liber de contract în vară. 

Fotbalistul marocan este pe placul catalanilor, însă vestea nu îi bucură pe șefii lui Dortmund, care vor să poată negocia cu Raiola pentru prelungirea înțelegerii lui Haaland și ar fi și ei interesați de fundașul lui Ajax. 

Modifică setările cookies