"Imi pare rau ca nu le-am dat 6-7 goluri si la retur!" Promisiunea incredibila a lui Reghe: "Numai asa putem potoli oamenii mici!"

"Imi pare rau ca nu le-am dat 6-7 goluri si la retur!" Promisiunea incredibila a lui Reghe: "Numai asa putem potoli oamenii mici!"

► In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

"Negoita imi transmite ca era sa pierdem cu Dinamo, foarte bine, chiar m-as bucura ca Dinamo si acesti fani minunati pe care ii are Dinamo sa tipe de bucurie cand vor bate Steaua , dar ma indoiesc si va spun si de ce. In fecare zi citesc ca din vara vor pleca cei mai reprezentativi jucatpro pentru ca asa li s-a promis. Cum vor dori ei sa bata vreodata Steaua?!

Politica acestui mare om care baga bani in echipa si nu stiu unde a bagat atatia bani pentru ca nu se vede nimic. Ma indoiesc ca acesta echipa sa ajunga sa bata Steaua, n-au cum, investitiile trebuie facute ca sa formeze o echipa puternica.

Imi aduc aminte de meciurile cu Dinamo si imi pare rau sincer sa va spun ca nu i-am batut si retur cu cu vreo 5-7 la 0, sau la unul ca probabil marcasera si ei un gol. Dar va promit ca ma voi ocupa personal ca la urmatoarele meciuri ca in momentul in care vom marca un gol sa mai marcam inca 5-6 goluri pentru ca numai asa potolim oamenii mici" a declarat Laurentiu Reghecampf in direct la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies