FC Arges Catalin Straton Marius Croitoru Sepsi OSK Superliga

FOTO Imaginile deznădejdii după FC Argeș-Sepsi 0-5! Cătălin Straton a izbucnit în plâns și a fost consolat de Marius Croitoru

FC Argeş a fost surclasată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 5-0, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 17:37
Data actualizarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 18:08

Golurile echipei antrenate de Cristiano Bergodi au fost marcate de Cosmin Matei (minutele 28 - penalty, 37 - penalty), Mario Rondon (minutul 52), Pavol Safranko (minutul 68) şi Alexandru Tudorie (minutul 89).

Primul penalty a fost acordat după un fault comis de Iasmin Latovlevici asupra lui Nicolae Păun, iar al doilea după o intervenţie a lui Alin Dobrosavlevici la Marius Ştefănescu.

Aceasta este cea mai drastică înfrângere suferită de FC Argeş în acest sezon, după 0-4 cu Sepsi OSK în deplasare. Argeşenii veneau după o victorie cu 1-0 la Arad. Sepsi OSK venea după patru eşecuri la rând, cu un singur gol marcat.

Reacție emoționantă a lui Cătălin Straton la finalul partidei

Imediat după fluierul final, portarul celor de la FC Argeș a izbucnit în lacrimi, iar Marius Croitoru, antrenorul gazdelor, a încercat să-l consoleze.

După acest rezultat, Sepsi OSK se află pe locul șapte, cu 22 de puncte, ân timp ce FC Argeș ocupă poziția a zecea, cu 20 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!