Liga 1

Imagini FABULOASE din noua baza de Champions League a Stelei! A costat 130 de milioane de euro si e unica in Europa. FOTO

Steaua se pregateste de Champions League in una dintre cele mai spectaculoase baze sportive din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iunie 2014, 14:40
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 16:36

Primul meci pentru Steaua lui Galca va fi cu campioana Norvegiei, Strømsgodset IF, meciurile tur si retur de pe 16 si 23 iulie urmand sa fie transmise in direct de ProTV.

Al doilea cantonament si cel mai important al Stelei din aceasta vara va fi organizat intr-un paradis al fotbalului, St George's Park.

Intreaga baza sportiva a britanicilor a costat aproximativ 130 de milioane de euro si este una dintre cele mai moderne din Europa la ora actuala.

Si nationala lui Hodgson s-a pregatit aici pentru Mondial, dar fara succes, Anglia fiind eliminata dintr-o Grupa cu Costa Rica, Uruguay si Italia.

Baza sportiva St George's Park a fost construita pe un teren de 130 de hectare si a fost inaugurata in 2012 de catre cuplul regal, William si Kate.

Alaturi de baza se afla si cateva hoteluri de lux, detinute de Hilton. Intregul complex cuprinde 12 terenuri de antrenament, atat din iarba naturala, cat si artificiala, dar si un teren in sala.

La nivel de pregatire, complexul mai dispune de camera de hidroterapie cu tehnologie de ultima ora, biomecanica si sali de forta. De asemenea, exista si zone pentru vizionare si analiza tehnica, dar si sali de cursuri pentru antrenori si un cabinet medical.

Mai multe imagini gasiti in galeria foto de mai jos:

Modifică setările cookies