"Daca Steaua il va vinde, o va face pe o suma mare!" Pustiul care trebuia sa fie LIDER la Steaua poate pleca in scurt timp

"Daca Steaua il va vinde, o va face pe o suma mare!" Pustiul care trebuia sa fie LIDER la Steaua poate pleca in scurt timp

A fost adus la Steaua pentru ca era tehnic si combinativ la mijlocul terenului, dar astazi a ajuns doar o umbra a jucatorului care trebuia sa fie lider in Ghencea.

In 2010, Mihai Radut venea la Steaua de la International Curtea de Arges. Jucator crescut la Sporting Lisabona, Radut era considerat unul dintre marile talente ale Romaniei in acel moment. 4 ani au trecut cu Radut in Ghencea, insa jucatorul nu a reusit sa impresioneze.

In 50 de meciuri pentru Steaua, a marcat de doua ori si astazi a ajuns in ultimul an de contract, iar acum viitorul sau este adus in discutie. La 24 de ani, Radut este constient ca urmatorul contract ar putea fi cel mai important din cariera sa.

Unul dintre cluburile care sunt interesate de Radut este Pandurii Targu Jiu. Radut ar putea fi chiar o moneda de schimb pentru Paul Anton. Desi nu exista negocieri oficiale, Eugen Parvulescu, presedintele Pandurilor, spune ca l-ar vrea pe Radut, dar Steaua mai mult ca sigur va incerca sa-l vanda pe o suma mare de bani.

"Acestea sunt zvonuri, nu s-a discutat despre un transfer al lui Anton la Steaua, si nici despre un schimb cu Mihai Radut. Am discutat cu Vali Argaseala si nu m-a intrebat de Anton. Radut este jucator sub contract cu Steaua, e sub ultimul an. Daca Steaua nu vrea sa-l tina in lot, sigur il va vinde, dar pe o suma mare de bani, iar clubul nostru nu isi va permite s-o achite", a declarat Eugen Parvulescu la Radio Targu Jiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA anunță că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies