Surpriza cu care stelistii s-au trezit in Anglia la antrenamentele pentru Liga. Numai ASTRONAUTII NASA mai fac asa ceva

Aflati in cantonamentul din Anglia, stelistii au parte de toate conditiile posibile pentru o pregatire de 5 stele.

Folosesc tehnologie inventata de NASA

Julie Harrington, directorul care se ocupa de administrarea bazei St. George's Park, a povestit pentru ProTV ca unitatea medicala dispune de tehnologie dezvoltata de NASA pentru astronautii sai.

Pentru a se recupera mai repede, fara sa piarda din pregatire, tehnologia permite jucatorilor sa se antreneze, fara sa puna presiune pe zona afectata a corpului.

"Avem o masina construita de NASA pentru astronauti, care ajuta la recuperare in cazul unor accidentari la ligamente. Cu ajutorul acestei tehnologii, se pot antrena in continuare, fara ca zona afectata sa fie sub presiune.", a declarat aceasta.

Copia gazonului de pe Wembley pentru Steaua

Baza sportiva in care se antreneaza toate cele 24 de nationale ale Angliei, de la seniori la juniori, dispune de o copie a gazonului de pe Wembley, pentru ca jucatorii sa nu mai aiba nevoie de adaptare.

"Gazonul este o replica de pe Wembley, este identic cu cel de pe Wembley. Credem ca asta poate oferi jucatorilor nationalei un avantaj in meciurile de pe teren propriu.", a mai declarat Julie Harrington pentru Sport ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies