Steaua Eugen Parvulescu pandurii tg jiu Paul Anton Superliga

"Ce sansa ar fi sa ajung la Steaua!" Din Europa League poate ajunge in Ghencea! El e urmasul ultimilor doi capitani ai Stelei

Ramasa fara Pintilii, plecat la Al Hilal, Steaua are nevoie de un mijlocas la inchidere. Un jucator de Europa League s-a propus la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iunie 2014, 08:47
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 08:53

Paul Anton de la Pandurii spune ca desi nu au fost discutii oficiale pentru un transfer al sau la Steaua, este o destinatie pe care nu ar refuza-o. Anton a jucat anul trecut in Europa League, despre care spune ca a fost cea mai fericita perioada a sa la Pandurii.

Daca ajunge in Ghencea, va avea sansa sa joace in Champions League. Meciurile Stelei cu Stromsgodset se vad in direct la PRO TV pe 16 si 23 iulie!

"Steaua ar fi un pas inainte"

"Ar fi o sansa, va dati seama! Ar fi un pas inainte pentru mine o plecare la o echipa cum este Steaua sau o echipa din afara tarii, dar deocamdata nu a fost nicio oferta la Pandurii si ma gandesc doar aici." 

"Anul trecut am jucat in Europa League, a fost cel mai frumos sentiment de pana acum. Meciurile din Europa au fost unice. Mereu ne dorim sa prindem astfel de meciuri. Din pacate in partea a doua a sezonului trecut am avut evolutii modeste si nu ne-am calificat. Asta este, in fotbal nu ai timp de regrete."

"Pana nu se termina perioada de tranferuri nu este timpul pierdut, dar mereu este bine sa te transferi la inceput, pentru a putea prinde pregatirea cu echipa si antrenorul sa-si faca o parere despre tine. Steaua este un grup si o echipa valoroasa." a declarat Paul Anton din cantonamentul Pandurilor.

"Am discutat cu Vali Argaseala"

Eugen Parvulescu, presedintele celor de la Pandurii, a declarat ca a discutat cu presedintele Stelei, dar transferul lui Anton in Ghencea nu a fost adus in discutie:

"Acestea sunt zvonuri, nu s-a discutat despre un transfer al lui Anton la Steaua. Am discutat cu Vali Argaseala si nu m-a intrebat de Anton.", a spus Eugen Parvulescu la Radio Targu Jiu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!