Ilie Nastase, dupa vizita la Poarta Alba: "Nu mai calc acolo. E ingrozitor!" CUTREMURATOR! Jean Padureanu nu realizeaza ca e la inchisoare

Nu Gica Popescu, ci Padureanu ar putea fi primul eliberat din inchisoare. Are Alzheimer! Nu e constient ca e dupa gratii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Martie 2014, 22:27
Data actualizarii: Duminica 09 Martie 2014, 22:50

Politia a perchezitionat duminica dimineata casele lui Gica Popescu si ale fratilor Becali. Gica Popescu si fratii Becali au aflat in inchisoare ca politistii le-au perchezitionat casele si le-au confiscat armele de vanatoare.

Ilie Nastase i-a vizitat pe detinuti la Poarta Alba. "Nu mai calc niciodata acolo. E ingrozitor", povesteste Nastase. "La inceput au fost achitati, apoi li s-a dat cu suspendare si dintr-o data au luat niste pedepse atat de mari si nu inteleg nici ei.", spune Ilie Nastase.

Ilie Nastase nu crede in succesul petitiei pentru Gica Popescu. "Eu ma rog zilnic pentru eliberarea lui Gigi Becali. Mi-e simpatic," spune N'Doye. Jean Padureanu nu e constient ca a ajuns la inchisoare. "Starea lui e foarte grava. Are diabet in stare avansata si sufera de dementa. Are Alzheimer!" spune avocatul lui, care cere eliberarea.

Modifică setările cookies