Ilie Dumitrescu a spus tot cu declarația asta când a venit vorba de mutarea lui Sorescu la FCSB

FCSB Deian Sorescu Ilie Dumitrescu Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 21:48
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 21:47

Deian Sorescu a ajuns sub formă de împrumut la FCSB în această perioadă de mercato din iarnă.

FCSB și Racow au ajuns la un acord în ce privește împrumutul fostului dinamovist la gruparea „roș-albastră”, chiar în cantonamentul din Antalya, unde ambele echipe au locuit în același hotel.

Ilie Dumitrescu a spus tot cu declarația asta când a venit vorba de mutarea lui Sorescu la FCSB

Fostul internațional român, Ilie Dumitrescu, a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB, evidențiind faptul că mutarea pe care a făcut-o conducerea „roș-albaștrilor” a fost cât se poate de inteligentă.


„Eu consider că este un transfer extrem de inteligent. Suntem ancorați la campionatele importante. Pot să spun că Sorescu are calitatea necesară să îndeplinească postul de fundaș dreapta pe care a fost folosit și la echipa națională. 

Poți juca cu el și fundaș lateral dreapta, poți să ai un fundaș modern, are calitatea să participe eficient la faza ofensivă, centrare, driblinguri unu contra unu, poate intra între linii, îndeplinește toate calitățile și poate fi ancorat în tot ceea ce înseamnă ultimele tendințe din fotbal. 

Poate să joace și extremă. Este un transfer foarte bun. Eu l-aș folosi fundaș lateral dreapta”, a precizat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! A început deja antrenamentele și a ales numărul de pe tricou

Potrivit presei din Polonia, FCSB plătește 150.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu, iar suma pentru transferul definitiv se ridică la aproximativ un milion de euro.

Aflat deja în Antalya cu Rakow, Sorescu a schimbat doar camerele și s-a alăturat lotului celor de la FCSB. El ar putea debuta în meciul amical cu Pogon Szczecin (duminică) sau chiar în cel contra fostei sale echipe, Rakow (luni).

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa  pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puțin până la finalul acestui sezon” - MAI MULTE DETALII AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!