Liga 1

Ii da afara pe TOTI! Prima reactie a lui Burleanu dupa decizia TAS de a acorda licenta Rapidului! 

Cad capete dupa decizia TAS de a acorda licenta clubului Rapid! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 12:47
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 12:47

Tribunalul de la Lausanne a anuntat azi ca Rapidul poate sa joace in Liga I in nou sezon, decizie contrara cu cea luata de Comisia de Apel de la licentiere. Razvan Burleanu anunta ca toti oamenii din Comisie vor fi dati afara dupa acest caz.

"Toti membrii Comisiei de Apel de la licentiere vor fi schimbati!", a declarat Burleanu in Gazeta Sporturilor.

Componenta Comisie de Apel:
Alexandru Mihai Micu - Presedinte
Aurelian Gherghe - Vicepresedinte
Constantin Valerica - Membru
Mihai Drula - Membru
Emil Catalin Malaia - Membru


MOLDOVAN: "NU AVEM LOT DE LIGA I!"

Rapidul a primit dreptul de a reveni in prima liga, dar giulestenii sunt departe de a indeplini cerintele necesare pentru lupta din Liga I. Sunt in continuare probleme mari cu banii iar Moldovan se plange de lotul slab de jucatori.

"Este o dimineata frumoasa dar greul de abia acum incepe. Cred ca meritam sa fim in prima liga dar din punct de vedere financiar de acum incepe sa fie dificil. Nu stiu daca voi ramane, depinde de aspectul financiar, daca investeste cineva si voi fi sigur ca avem bani sa jucam in Liga I, voi ramane, dar cu lotul actual nu facem fata. Avem nevoie de inca o echipa practic, dar pentru asta avem nevoie de bani. Contractul meu se termina astazi, am discutii de prelungire dar sunt foarte multe probleme de pus pe masa.", a spus Viorel Moldovan la Sport.ro

Modifică setările cookies