Liga 1

Iftime vrea trofee cu Marius Croitoru la Botoșani: ”Cel puțin încă doi ani e antrenorul meu”

Marius Croitoru este printre cei mai longevivi antrenori din Liga 1. Tehnicianul o pregătește pe FC Botoșani din vara anului 2019 și este deja la al treilea sezon în Moldova.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 15:27
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 15:39

Valeriu Iftime își dorește ca acesta să rămână în continuare și spune că nu se pune problema ca antrenorul său să plece la finele acestui sezon. Conform înțelegerii dintre cele două părți, Marius Croitoru va fi antrenorul celor de la Botoșani pentru următoarele două sezoane. 

Iftime are încredere totală în Croitoru: ”E cea mai bună opțiune pentru el”

„Îmi doresc să rămână la mine, nu cred că pot face mai mult. Și dacă pot face, pot face cu Marius, sunt convins de asta. În afară de primul antrenor, care a fost Orac, pe toți antrenorii de la Botoșani i-am adus eu. Doar eu! De foarte multe ori, eu am insistat cu ei să mai rămână.

Ei au spus că pleacă. Eu am vrut ca antrenorul să rămână la mine, nu schimbarea antrenorului îți rezolvă problema, asta este opinia mea. Pentru mine e normal ca antrenorul meu să stea multă vreme. Cât timp Marius nu are o ofertă de nerefuzat pentru el din altă parte, cu siguranță Botoșaniul e cea mai bună opțiune pentru el. Cel puțin încă doi ani de zile e antrenorul meu”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru www.sport.ro.

Patronul Botoșaniului nu ascunde faptul că își dorește ca echipa sa să câștige un trofeu, dar este realist în ceea ce privește titlul. Cupa României ar fi un obiectiv realizabil în opinia lui Iftime.

„Îmi puneți întrebări grele. Vă dați seama că în mintea mea și a multor oameni de la FC Botoșani există această dorință ascunsă. Nu suntem atât de copți. Pentru mine, normalitatea este să fim câțiva ani în play-off, adică să fim abonați la primele 5-6 locuri. Dacă intrăm în play-off, este cea mai mare bucurie. Apoi, putem să setăm ceva, ușor, pentru o cupă europeană. Nu avem pregătirea mentală să ne luptăm la campionat, din diverse motive.

Cupa României, da! Ca de fiecare dată, înainte de Cupa României, vorbeam și cu Marius 'hai, anul ăsta ne ocupăm serios, sunt 3-4 meciuri, poți lua un trofeu'. Serios, serios și ne-a bătut FC Argeș. Până la anul nu mai am de analizat Cupa României. Așa că mai stau un an și aștept”, a explicat Iftime.

Modifică setările cookies