simion popa Steaua Liga 1

Ideea care salveaza Steaua! Un patron nou, vin MILIOANELE pentru sigla si culori! Cum devine Steaua din nou Steaua

Suporterii s-au temut ca anul 2014 poate sa fie ultimul in care Steaua asa cum o stiau ei mai exista!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Ianuarie 2015, 19:24
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 00:32

MApN a castigat razboiul legal cu echipa lui Becali si i-a luat definitiv numele, culorile si sigla.

Negocierile cu armata nu au adus decat un acord provizoriu pentru jocurile cu Dinamo Kiev si CSMS Iasi, din decembrie, apoi Steaua s-a intors in anonimat.

Becali a interzis discutiile pe bani cu Armata. I-a cerut presedintelui Argaseala sa respecte decizia instantei si sa inregistreze sigle noi la OSIM. Din 2015, Steaua se poate schimba total.

Daca banii nu mai vin de la Becali in discutiile cu Ministerul, fanii au sansa lor sa preia puterea. Chiar ei pot sa fie investitorii care sa-i aduca Stelei inapoi identitatea!

Simion Popa, un sustinator fidel al Stelei, a trimis pe mailul sport.ro ideea unui proiect care ar putea sa-i salveze pe campioni!

Popa crede ca suporterii pot umple un stadion virtual de zeci de mii de locuri pentru un super meci al echipei lui Galca. Banii rezultati din partida imposibila cu Ministerul ar urma sa intre intr-un cont din care sa fie platita suma ceruta pentru brand!

"Campionatul e intrerupt, dar Steaua are un meci pentru onoare de jucat. Totul pare pierdut din start din cauza pretentiilor MApN. Noi, suporterii, trebuie sa facem ceva. Va invit sa participam la acest meci. Ne putem lua fiecare cate un bilet pe un stadion imaginar de cel putin 100 000 de locuri.

Banii adunati ii vom da MApN pentru onoarea Stelei. Mizez pe o medie de 50 de lei pe bilet, preturile pot sa inceapa de la 5 lei si sa mearga pana la suma la care e dispus sa renunte fiecare. Nu ar fi un lucru iesit din comun, ci ceva normal", scrie Simion Popa, care cere sprijinul liderilor de galerie si al asociatilor de suporteri pentru a-si pune planul in aplicare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies