Oferta de ultima ora pentru vedeta la care viseaza Steaua! Cine intra in licitatia pentru Tamuz

Oferta de ultima ora pentru vedeta la care viseaza Steaua! Cine intra in licitatia pentru Tamuz

☻ Toto e liber pentru 400 000 de euro
☻ Presa din Israel anunta ca Steaua e favorita sa-l ia
☻ Petrolul a primit o propunere de ultima ora pentru jucator
 

Toto Tamuz schimba echipa in 2015. Dupa un an la Petrolul, atacantul e disponibil in schimbul a 400 000 de euro, cat e clauza lui de reziliere pe Ilie Oana. Pentru a nu-l pierde gratis in vara, Ploiestiul vrea sa-i dea drumul inca de acum si e gata sa accepte propuneri chiar si din partea rivalelor din Liga I.

Ziarele din Israel anunta ca Tamuz e tentat sa accepte oferta Stelei. Campionii asteapta finalul perioadei de transferuri, convinsi ca nimeni nu va achita clauza. Sefii din Ghencea cred ca il pot obtine pe golgeterul Petrolului la un pret mai mic decat cel fixat acum de contractul atacantului cu origini africane.

In afara cluburilor din Israel care il doresc, Tamuz a mai primit un telefon de ultima ora. Austria Viena, locul 6 in Bundesliga austriaca, e tentata de fotbalistul care a marcat 10 goluri in prima parte a sezonului de Liga I.

Tamuz n-a costat-o nimic pe Petrolul in iarna, cand a fost adus de la Ural, din Rusia, dupa o perioada neagra.

"Toto e atasat de Romania. Ii place foarte mult tara, se simte excelent la Ploiesti. Preferinta lui ar fi sa ramana in tara, nu sa plece, dar depinde si de ofertele pe care le primeste clubul si de viitorul Petrolului", a dezvaluit un apromiat de-al lui Tamuz pentru www.sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană nu a reînnoit comanda pentru vaccinul produs de AstraZeneca
BRAT
Modifică setările cookies