ANUNT in prag de 2015 despre Arlauskis! "Steaua s-a decis a doua zi!" Dezvaluire despre discutiile cu portarul:

ANUNT in prag de 2015 despre Arlauskis! "Steaua s-a decis a doua zi!" Dezvaluire despre discutiile cu portarul:

Arlauskis este unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei in acest sezon, iar sansele ca el sa plece in vara sunt tot mai mici.

Negocierile insa nu au ajuns la vreun un rezultat, astfel ca ultimele sase luni de contract cu Steaua, care incep in iarna, vor fi tensionate. Cel putin la prima vedere, pentru ca impresarul sau a lasat sa se inteleaga ca indiferent de ofertele pe care le are, clientul sau (Arlauskis) se simte legat de Steaua si nu vrea sa excluda prelungirea.

Astfel ca 'apele' par sa se linisteasca in cazul portarului lituanian, pe care sefii Stelei vor sa-l pastreze si din vara. Discutiile legate de prelungire vor continua dupa Sarbatori.

"Are oferte multe, din Italia, Anglia, Rusia, Turcia. Sunt si echipe mari, si echipe mici. Sunt si echipe mici cu proiecte interesante, sunt si echipe mari care nu il vad ca prima optiune. Deci trebuie sa cantarim foarte atent. Nu spun asta pentru a forta mana Stelei, pentru ca cei de la Steaua mi-au spus din prima zi ca vor sa semnam pe mai multi ani.

Steaua s-a decis a doua zi dupa ce l-a semnat ca il vrea pe o perioada mai mare", a spus agentul Leonid Istrati la Digi.

Acesta a dezvaluit si o discutie cu Arlauskis despre Steaua:

"La ultima mea discutie aici, in Romania, jucatorul mi-a mentionat ca trebuie luata serios in calcul si varianta Steaua din vară. Ii place aici foarte mult! Nici nu ma asteptam sa se acomodeze atat de bine si sa se simta atat de bine. De fiecare data cand ii spuneam de o oferta, el imi zicea sa nu uit ca mai e si Steaua.

Oricum nu poate sa plece din iarna, pentru ca Steaua are nevoie de el si nu il va transfera. Asa am convenit cu domnul Argaseala, sa ne vedem dupa Sarbatori", a incheiat agentul lui Arlauskis.

Portarul Stelei are 27 de ani si a ajuns in Ghencea din postura de jucator liber de contract. 'Arla' mai are o intelegere valabila pana in vara, iar cota sa de piata ajuns acum la 2,5 milioane de euro, fata de 1,7 - cat valora cand a sosit in lotul campioanei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Site-ul Consiliului Județean Cluj, spart de hackerii „Meowless”. Ce sumă de bani cer pentru a nu face publică baza de date
BRAT
Modifică setările cookies