Ianis Stoica Arsenal FCSB Liverpool Superliga

Ianis Stoica, dorit și de Liverpool? Ce scrie presa locală după ce Arsenal a trimis deja o ofertă FCSB-ului

Presa britanică a scris în ultimele zile despre posibilitatea ca Arsenal să-l transfere pe Ianis Stoica (18 ani) de la FCSB, ”tunarii” fiind impresionați de calitățile pe care acesta le are încă de la o vârstă fragedă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 08:53
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 08:58

Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat că are o ofertă de 7,5 milioane de euro din partea ”tunarilor” pentru un transfer, dar vrea să obțină zece milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.

Se bat echipele din PRemier League pentru Ianis Stoica?

Stoica a intrat ar fi intrat și în atenția celor de la Liverpool. O publicație din orașul echipei lui Jurgen Klopp îl descrie pe Ianis Stoica drept ”un talent dintr-o țară aflată pe locul 26 în clasamentul UTA”

„Este foarte versatil, simțindu-se bine în toate cele trei poziții din atac, dar și la mijlocul terenului. Cu un lot subțire la mijloc, doar cu Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino, peste care trec anii, adolescentul ar putea ajuta la rezolva mai multe minusurui deodată.

Când un club din Premier League își dorește un talent dintr-o țară aflată pe locul 26 în clasaementul UEFA al coeficienților, nu există jucător netransferabil. Liverpool sau Arsenal ar putea găsi prețul corect, dacă vor dori să realizeze transferul”, scriu cei de la Liverpool.com.

Ianis Stoica a bifat 14 apariții în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere două pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!