"I-aș fi lăsat să plece". Jucătorii pentru care Gigi Becali s-a opus să-i lase în afara lotului

Gigi Becali FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 08:11
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 08:22

După o pauză de nouă ani, FCSB a cucerit titlul de campioană în Superliga României, în urma victoriei obținută cu Farul Constanța. 

Lupta pentru ocuparea pozițiilor doi și trei este una foarte strânsă, motiv pentru care Gigi Becali a anunțat că FCSB își va apăra corect șansele, mai ales că își dorește să-l ajute pe Gică Hagi că obțină locul doi.

Mihai Stoica a vrut să le dea vacanță jucătorilor

Oficialul FCSB a dezvăluit că ar fi intenționat ca patru fotbaliști să își ia liber până la meciul cu CFR Cluj, când se va decerna trofeul, însă patronul nu a fost de acord. 

"Vom juca cu prima echipă. Aşa a hotărât Gigi şi vom juca cu prima echipă. Dacă era după mine, pe Şut, pe Olaru, pe Coman şi pe Târnovanu i-aş fi lăsat să plece.

Aş fi vrut să plece 10 zile să-şi facă vacanţa şi apoi să joace cu CFR Cluj când se decernează trofeul. Pentru meciul cu Craiova i-aş fi lăsat în vacanţă.

Gigi vrea să jucăm cu prima echipa. Nu voi mai încerca să-l conving, s-a finalizat discuţia", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali vrea să-l ajute pe Gheorghe Hagi

Patronul de la FCSB a explicat că jucătorii nu vor pleca în vacanță după triumful în campionat, deoarece vrea ca lupta să fie corectă până la final, pentru stabilirea clasamentului final.

"Îl las pe nașul în baltă? Trebuie să fie dreptatea, să se joace corect șansele. Am vorbit cu Florinel, ce vacanță vrei să iei? Îl lași pe taică-tu, ești trădător? Du-te la Marjana și apără-l pe taică-tu", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe. 


Declarații Gigi Becali, după FCSB - Farul Constanța (28/04/2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!