VIDEO EXCLUSIV Cea mai dură reacție: ”Pentru mine, FCSB nu există! Sunt patru litere”

FCSB Gigi Becali Steaua Tudorel Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 20:10
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 20:12

FCSB este noua campioană a României, după nouă ani de așteptare.

Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat cu 2-1 meciul cu Farul Constanța din ultima etapă, astfel că a devenit matematic campioană cu trei etape înainte de finalul sezonului.

După ce a câștigat titlul așteptat de nouă ani, Gigi Becali nu s-a abținut și a trimis ”săgeți” și la adresa rivalilor de la CSA Steaua. Mai în glumă, mai în serios, patronul de la FCSB a cerut ”desființarea” echipei din Ghencea și cedarea stadionului către clubul său.

Tudorel Stoica: ”Pentru mine, FCSB nu există!”

Tudorel Stoica (69 de ani), fostul mare căpitan al Stelei, a oferit o reacție dură în exclusivitate pentru PRO TV după declarațiile date de patronul de la FCSB.

„Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană. 

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică. 

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, în exclusivitate pentru PRO TV.

Ce a declarat Gigi Becali: ”Echipa aia trebuie desființată”

Becali consideră că CSA Steaua se va desființa în viitor și speră că FCSB va putea juca în Ghencea în Champions League

”Nu știu, dar aia va fi sigur (n.r. că FCSB va reveni la numele de Steaua). Mai durează trei-patru ani, cât durează procesele. Probabil că, dacă sunt băieți deștepți în campania asta electorală, conduci, ai Guvernul, fii, mă, băiat deștept, fă un lucru să iei 6-7 la sută în plus, să se vadă că faci lucruri bune pentru țară.

E un lucru minor, dar îl fac, e un lucru pe care îl vor oamenii. Vă fac pofta, vă fac plăcerea. Să nu existe discuții, scoate marca aia de Steaua la vânzare. Nu puteți promova, hotărâre de Guvern, scoate-o la vânzare, punct. Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare ca să o valorifice.

O cumpără cineva, eu, oricine și gata, s-a terminat cu scandalurile. Echipa aia oricum trebuie desființată că nu are ce, să ne dea nouă stadionul să mergem în Liga Campionilor, să revină lucrurile în făgașul lor normal dacă vrem să conducem o țară”, a spus Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!