"Hey, mama, vreau sa-ti spun ca am semnat cu CFR!" Reactia senzationala a lui Muniru cand si-a dat seama ce gafa a facut. VIDEO

Incredibil! Transferul la Steaua l-a transformat pe Muniru intr-un fotbalist mai scump decat fratele sau de la Milan.

Muniru are clauza de 10 milioane de Euro, peste cea a lui Muntari. Din cauza clauzei, a picat insa transferul lui Martinus la Steaua.

Steaua l-a cumparat pe Muniru de la CFR cu 350 de mii de Euro si i-a pus clauza de 10 milioane de Euro. E de doua ori mai scump decat fratele sau de la Milan.

Cu el s-a sfatuit inainte sa semneze pe 4 ani cu Steaua. Nu se pot intalni in Champions League pentru ca Milan n-a prins Europa.

"Poate ne vom intalni anul viitor in Champions League. Abia astept s-o sun pe mama, inca nu i-am spus ca am semnat cu CFR, scuze, Steaua", a spus Muniru razand.

Sulley Muniru: Hey, mama, vreau sa-ti spun ca am semnat cu CFR
Reporter: Steaua
Sulley Muniru: Auuuu!

Muniru si-a cumparat incaltari speciale in ziua in care a semnat cu Steaua. Tamas e favoritul lui de la Steaua si i-a luat numarul 11 lui Prepelita.

"Frratele meu a avut numarul asta la Inter si l-am ales pentru fratele meu", a explicat el.

Muniru are 22 de ani, insa o aplicatie pe internet il arata de 33, iar pe fratele lui de la Milan, care are 30 de ani, il arata de 50.

Martinus nu s-a inteles cu Steaua si va continua la Botosani.

"Nu m-au apreciat suficient cand m-au ofertat. Ei voiau sa ma vanda pe zece milioane de euro si voiau sa ma ia pe 250.000 de euro", spune Martinus.

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies