Hermannstadt - Universitatea Craiova daniel paraschiv Superliga Superliga

Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0 | Motiv de bucurie la sibieni: "Vă dați seama, când intră două salarii" Ce a spus unicul marcator al meciului

Universitatea Craiova nu a reușit să se impună în fața lui Hermannstadt, iar tehnicianul sibienilor rămâne neînvins în Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 23:24
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 23:21

Unicul marcator al partidei a fost Daniel Paraschiv, omul de care Dan Petrescu nu a mai avut nevoie și l-a cedat gratis la FC Hermannstadt în această perioadă de mercato.

Fotbalistul a marcat în minutul 50 al doilea gol, însă primul care s-a pus și pe tabelă, fiindcă celălalt a fost corectat de fanionul ridicat de tușierul de la marginea terenului.

După meci, Daniel Paraschiv a evidențiat faptul că el și colegii săi au primit două salarii și urmează să încaseze și primele, fapt care este îmbucurător, pentru că Hermannstadt avea mari probleme financiare

Paraschiv: „Când intră două salarii după atâta secetă”

„Am știut că e ofsaid, dar nu mă pot abține, sunt atacant, trebuie să o bag în plasă. Mă bucur că măcar unul s-a pus și sunt fericit. Au venit ceva bani, două salarii, mai avem de primit primele, prima de calificare. 

E puțin mai liniște acum, vă dați seama, când intră două salarii după atâta secetă. Avem și rezultate, ne bucurăm doar de fotbal.”, au fost cuvintele lui Paraschiv după meci.

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0

Cu acest rezultat, Hermannstadt a ajuns pe a patra poziție, la doar cinci puncte de liderul Farul Constanța, iar Universitatea Craiova a decăzut pe opt.

În următoarea etapă, sibienii se vor duela cu FC Argeș, luni, 5 septembrie, de la ora 18:45, în timp ce oltenii vor primi vizita echipei de la nivelul mării tot luni, de la ora 21:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!