Superliga Dani Coman Hermannstadt Petrolul Ploiesti Superliga

Hermannstadt reacționează după accidentarea lui Dragoș Iancu: ”El ia foarte puțin. Îi dăm cât vrea”

Dragoș Iancu a suferit o accidentare teribilă în meciul împotriva Petrolului PLoiești și a fost aproape de a nu mai juca fotbal niciodată.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 17:25
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 17:29

Petrolul Ploiești a remizat împotriva sibienilor de la Hermannstadt, scor 0-0, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii. Punctul culminant al partidei a venit mai devreme decât se aștepta oricine. În minutul sapte al meciului, Valentin Țicu a intrat prin alunecare asupra lui Dragoș Iancu, iar spectatorii au fost martorii unui eveniment neplăcut. 

Dragoș Iancu și-a rupt piciorul în urma faultului dur încasat, iar jucătorii nu s-au putut abține și au început să plângă pe teren. Valentin Ticu a fost eliminat și a cerut scuze publice la finalul meciului, lui Iancu și familiei sale.

Salariul dezolant încasat de Dragoș Iancu: ”Mi-a zis să-i iau chiloți că sunt rupți”

Fostul fotbalist român Dani Coman, aflat în acest moment în conducerea formației din Sibiu, a vorbit despre suma pe care o încasează Dragoș Iancu și despre soluțiile la această problemă:

”2000, nu de RON, de euro. Este un junior, nu ne hazardăm la contracte mari. Dar o să îi mărim salariul. Vom face exact cum credem noi de cuviinţă că e mai bine pentru el. Să îi demonstrăm că avem încredere. Iar eu nu mă înşel. Nici la fotbalişti şi nici la oameni. Greu mă înşel. Îşi va reveni şi va fi foarte bun. Nu ştiu dacă în trei luni de zile va fi apt.”

”Copilul mă întreba pe mine dacă mai poate juca fotbal”

”Sper ca la începutul pregătirii din ianuarie să se poată antrena. Mai multe vă pot spune după amiază sau 

mâine. Copilul mă întreba dacă mai poate juca fotbal. Voia să îi garantez.Asta era întrebarea care îl obseda pe el. M-a întrebat de foarte multe ori. Şi mititelul ne-a impresionat pe toţi.

Avea chilotul rupt şi mi-a zis domnul doctor să le cumpăr chiloţi, că sunt rupţi. Iar mititelul de acolo zicea, nu dar cu chiloţii ăştia am dat gol. De aia i-am luat toţi pe ăştia. Eram necăjiţi, dar era optimist şi el după discuţia cu domnul doctor. O să fie bine. Este un copil mult prea bun, prea profesionist pentru vârsta lui să nu îl ajute Dumnezeu. Este un băiat senzaţional, rămâne după fiecare antrenament. Dă lovituri libere, şuturi la poartă” a transmis Dani Coman, conform fanatik.ro

Hermannstadt se află în acest moment pe locul cinci în Superliga României, poziție ce asigură calificarea în play-off. Adversara din ultima etapă, Petrolul Ploiești se află pe locul șase, la egalitate de puncte doar cu un golaveraj mai slab, +1 comparativ cu +3.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!