Helmut Duckadam știe unde a pierdut FCSB duelul cu Farul Constanța: „Greșeli în lanț!”

Helmut Duckadam Farul Constanta FCSB Superliga Helmut Duckadam
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 13:34
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 13:42

FCSB a capitulat în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-3, după un final nebun de meci în care a primit două goluri în minutele de prelungire.

Helmut Duckadam este de părere că victoria celor de la Farul a venit și pe fondul greșelilor în lanț pe care jucătorii de la FCSB le-au făcut în decursul meciului.

„Dacă până acum am apreciat și lăudat schimbările celor de la FCSB, cu Farul se pare că nu au fost inspirate. Și cred că de aceea a venit și reculul, pentru că FCSB a dominat prima repriză. Se îndrepta totul spre victorie, dar o greșeală și schimbările neinspirate au adus o înfrângere surprinzătoare pentru FCSB.

Duckadam: „Greșeli în lanț!”

Ca să marchezi două goluri într-un minut jumate, în prelungiri, îți trebuie și puțină șansă. Totuși, să nu uităm de greșeala lui Dawa, care este una monumentală. Pe lângă faptul că a lustruit mingea în prima fază, apoi a luat și acel cartonașul roșu. Sunt greșeli în lanț. Bine, nu sunt noi în ceea ce îl privește pe Dawa.

Primul gol, în mare măsură, e luat din cauza lui Târnovanu, chiar dacă a fost o lovitură de excepție a lui Alibec. El trebuia să-și apere colțul, unde știa că Alibec trimite de obicei. 

Și aceste faze trebuie pregătite mai amănunțit, pentru că rar l-am văzut pe Alibec să încerce să dea peste zid. La celelalte goluri, nu putea face mai mult”, a spus Duckadam, potrivit as.ro.

Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri. FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat. În tur, Farul s-a impus cu 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!