FCSB CS Mioveni Helmut Duckadam Liga 1

Helmut Duckadam, reacție dură după startul slab al lui FCSB: "Sper să mai apuc și eu să văd asta"

FCSB a remizat contra lui CS Mioveni, scor 1-1, în runda a patra din Superliga, iar vicecampioana României a rămas fără victorie în actualul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 21:43
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 21:42

FCSB are doar trei puncte acumulate în primele patru etape din Superliga, iar în prezent ocupă locul 11. Pentru echipa lui Nicolae Dică urmează în campionat meciul cu Chindia Târgoviște, de pe teren propriu.

Reacția lui Helmut Duckadam după CS Mioveni - FCSB 1-1

După meciul de la Mioveni, Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a spus că șansele vicecampioanei de a cuceri titlul încep deja să se diminueze, chiar dacă au trecut doar patru runde.

  • Duckadam

De asemenea, fostul mare portar al Stelei s-a arătat dezamăgit de faptul că FCSB schimbă jucătorii de la meci la meci și nu are un prim 11 cristalizat.

"Nu e ok. Dacă nu reușești să câștigi cu Mioveniul, atunci pretențiile tale la campionat devin din ce în ce mai mici. Sper să mai apuc să văd și eu la FCSB o echipă din care să știu măcar 9 titulari.

Din păcate, ei își doresc să aibă o echipă omogenă, dar n-ai cum. Când faci atâtea schimbări de la meci, n-ai cum să faci o echipă omogenă

N-are cum să se lege. Folosind atâția jucători, făcând atâtea schimbări, jucătorii nu știu ce joacă ăla și ăla. Ori joacă cei doi fundași centrali, ori joacă Tamm? Dacă ți-e frică că se accidentează jucătorii, înseamnă că e o problemă", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

Modifică setările cookies