Rapid - FCSB derby FCSB suporteri FCSB Liga 1

VIDEO "Hai să arătăm cine domină capitala!".Îndemnul jucătorilor de la FCSB către suporteri înaintea derby-ului cu Rapid

Capul de afiș al etapei a cincea din Liga 1 îl reprezintă meciul dintre Rapid și FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 11:39
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 11:44

Partida se joacă de la 21:30, pe Arena Națională, iar la stadion sunt așteptați peste 30.000 de suporteri. Înaintea confruntării, cele două echipe s-au folosit de toate mijloacele pentru a îndemna fanii să vină în tribune.

FCBS a realizat un clip video prin intermediul căruia o parte dintre jucători și Dinu Todoran îi cheamă pe suporteri pe Arena Națională.

"Umplem peluza!", "Hai la stadion!", "Hai să arătăm cine domină capitala!" sunt doar câteva dintre îndemnurile adresate fanilor FCSB. 

FCSB, doar o echipă nou înființată
 

Rapidiștii, atac la adresa rivalilor după meciul cu FC Argeș, din etapa a patra: „Vom juca împotriva unei echipe nou înființate”, declara Alexandru Dandea la finalul meciului cu piteștenii.

Dinu Todoran, replică dură pentru Săpunaru
 

„Mâine seară avem un meci important, întâlnim Rapid după o pauză de 6 ani. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci şi în acelaşi timp să ne facem suporterii fericiţi, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare să ne susţină duminică seara. Jucătorii noştri sunt foarte motivaţi, eu sper ca Săpunaru să aibă aceeaşi soartă ca la ultimului lui meci cu FCSB, adică el să ia roşu. Săpunaru este un jucător bun, un jucător de naţională. Eu însă nu mă tem nici de echipa Rapid, nici de suporteri ei pentru că şi noi avem Peluza Nord alături”, a spus Todoran.

Modifică setările cookies