Liga 1

Hagi muta pentru Europa | Viitorul repatriaza cel mai scump fotbalist vandut de club, "Regele" spera sa-l convinga si pe Banel

Gica Hagi si Viitorul au in fata doua etape de foc. Formatia patronata si antrenata de "Rege" poate bifa cea mai importanta performanta din istoria clubului - o calificare in-extremis in Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 16:56
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 17:08

Viitorul poarta o lupta dura cu Botosaniul, iar Hagi face deja planul pentru sezonul viitor, in care spera la o clasare si mai buna.

Dupa ce a anuntat ca va muta echipa la Ovidiu, pe stadionul proaspat renovat si adus la capacitatea minima acceptata de LPF (3.000 de locuri), Hagi a inceput sa se concentreze si pe negocierile cu mai multi fotbalisti.

Astfel, seful Viitorului a batut deja palma cu un fotbalist important, pe care spera sa-l revitalizeze si caruia ii cere sa ajute echipa in viitoarea campanie. Este vorba despre Aurelian Chitu, cel mai scump fotbalist vandut de Viitorul.

Chitu a fost vandut in 2013 la Valenciennes, in schimbul a 700.000 mii de euro, insa nu s-a adaptat si a mai trecut ulterior pe la PAS Giannina si Astra.

Mutarea a fost anuntata intr-o conferinta de presa de Hagi, care a spus ca el este cel care are cheia pentru readucerea lui Chitu la nivel inalt.

"Numai noi putem sa-l refacem, nu? Era un jucator important la noi. E bine pentru mine, pentru club... A fost dorinta lui sa vina, el a vrut ca aici sa se repuna bine pe picioare asa cum trebuie.

Noi garantam lucrul asta, iar el dupa aceea trebuie sa faca bine, sa ne ajute, sa fie jucatorul cel care a plecat de la noi. Aveam nevoie de viteza in atac si de un jucator de tipul lui", a spus Hagi.

"Regele" spera sa reuseasca sa-i prelungeasca contractul si lui Banel Nicolita: "E primul pe lista. Nu e greu de tinut. Am vorbit cu el chiar azi dimineata. Vrem sa facem o echipa buna pentru sezonul viitor", a mai spus acesta.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies