Liga 1

Un stadion nou si o echipa pentru EUROPA LEAGUE din 2016. Planul anuntat de Hagi pentru Viitorul

Hagi se lupta in ultimele doua etape sa prinda un loc pentru Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 15:55
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 16:13

Ar fi o performanta incredibila pentru Viitorul, care in turul de campionat se zbatea aproape de locurile care duc in B.

"Mai sunt doua meciuri si trebuie sa le castigam pentru a ne bate pentru o pozitie importanta pentru participarea in Europa. E foarte mult pentru noi, dar participarea e tentanta, e provocatoare, e frumoasa. Asa ca maine cu FC Brasov trebuie sa cautam victoria, sa jucam la rezultat, iar apoi la Botosani sa mergem la o finala, sa ne batem pentru un lucru maret. Pentru un club tanar cum e Viitorul, ar fi o performanta participarea in cupele europene"

La Academia Hagi de la Ovidiu se lucreaza de zor la imbunatatirea stadionului din baza sportiva. Acolo Hagi vrea sa mute definitiv echipa, dupa doi ani in care a jucat numai in deplasare.

"Nu stiu la anul unde vom fi. Vom vedea, mai intai sa terminam campionatul. Dar intentia mea este sa ne gasim o identitate, un loc unde sa jucam permanent, ca sa putem si noi sa ne cultivam suporterii proprii. Sa putem sa zicem si noi ca jucam acasa, pentru ca de doi ani jucam numai in deplasare. in judetul Constanta varianta de stadion este doar cel de la Ovidiu, de la academie. Lucram la stadionul de la academie, incercam sa il punem la punct asa cum trebuie"

Hagi viseaza ca in 2016 Viitorul sa aiba o echipa de Europa League:

"In sezonul urmator obiectivul ar fi, sa zicem, calificarea in play-off. imi doresc si eu sa stau mai sus. Imi doresc, daca se va realiza, nu stiu. E un gand, trebuie ca la anul sa ne dorim performanta. Au trecut trei ani, timp a fost suficient pentru a ne acomoda in prima liga, scheletul grupului exista, deci trebuie sa ne gandim acum la mai mult"
, a declarat Hagi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies