Viitorul Voluntari Gica Hagi Narcis Raducan Superliga

Hagi mai face o echipa si anunta ca ataca primul trofeu din istorie la Viitorul! Planul surpriza inainte de noul sezon

Hagi nu se opreste doar cu Viitorul. Vrea sa mai lanseze o echipa in fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Iulie 2014, 12:59
Data actualizarii: Vineri 04 Iulie 2014, 13:00

Narcis Raducan, adus de curand la Viitorul lui Hagi, anunta ca din noul sezon clubul va infiinta a doua echipa, care va juca din Liga a III-a. Hagi vrea sa atace si primul trofeu din istoria clubului: Cupa Ligii. 

"Imi convine aparitia Cupei Ligii. Naste oportunitati pentru jucatori care evolueaza mai putin. Am vazut ca sunt si niste premii in joc, poti echilibra lotul cu Cupa Romaniei si Cupa Ligii si te poti gandi si la un trofeu. I se va da si importanta de rigoare daca echipei care va castiga i se va da sansa sa joace in Cupele Europene."

"M-as bucura foarte mult daca s-ar infiinta si campionatul de tinere sperante, ar fi un mare castig. Desi avem o colaborare cu Voluntari, care include si un stadion frumos, asa ne-a promis domnul Pandele, vrem sa infiintam si echipa a doua in Divizia C, pentru ca avem foarte multi copii talentati si e dificil sa faci pasul la prima echipa. Au nevoie de o etapa intermediara si cred ca vom infiinta si echipa a doua.", a spus Narcis Raducan la Sport.ro.

Modifică setările cookies