Liga 1

„La noi e non-stop încărcătură mare!” Miță Iosif, încrezător înaintea duelului cu Gică Hagi

Antrenorul giuleștenilor a prefațat meciul cu Farul Constanța, din etapa a 18-a a Ligii 1. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 17:09
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 17:18

În etapa a 18-a a Ligii 1, Farul Constanța va primi vizita Rapidului, sâmbătă, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. În tur, cele două echipe au remizat pe Național Arena, 0-0, la capătul unui meci cu multe ocazii. 

Însă, înaintea partidei cu Gică Hagi, Mihai Iosif este încrezător în forța elevilor săi și speră să obțină cele trei puncte în întâlnirea de la Ovidiu. 

Iosif: „Am un singur rezultat mai puțin convingător, cu Chindia”

„Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem în toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

Am avut un singur rezultat mai puțin convingător, cu Chindia. În rest, nu cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu oricine jucăm. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo", a spus Mihai Iosif, la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța.

De asemenea, antrenorul giuleștenilor a ținut să-l elogieze pe Gică Hagi, pe care-l consideră un simbol pentru fotbalul românesc. 

Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a precizat Mihai Iosif. 

Clasamentul Ligii 1


Modifică setările cookies