Hagi ia oameni "de titlu". Un secund al lui Galca din perioada Steaua a semnat cu Viitorul: "Vreau trofee si aici"
Miercuri 13 Ianuarie 2016, 15:43

Hagi ia oameni "de titlu". Un secund al lui Galca din perioada Steaua a semnat cu Viitorul: "Vreau trofee si aici"

Gica Hagi si-a intarit in aceasta pauza de iarna echipa cu veteranul Peterson Pecanha, portar cu mare experienta, care poate ajuta Viitorul in duelurile din Play Off. Nu numai la nivelul lotului face insa patronul-antrenor al Viitorului schimbari, ci si la nivelul staffului.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Gica Hagi si-a luat campion al Romaniei pentru a-i pregati portarii. Viitorul, care incearca in aceasta perioada sa se intareasca pentru Play Off-ul din primavara, face schimbari si la nivelul staffului tehnic.

Astfel, la Viitorul a sosit Stefan Preda, fostul portar al Petrolului, Craiovei si al lui Dinamo, dar si colaborator al lui Costel Galca la Steaua in stagiunea trecuta.

Stefan Preda a fost numit in functia de antrenor cu portarii la Viitorul, inlocuindu-l astfel pe Emil Dobre, cel care se va ocupa de restul grupelor din cadrul Academiei Hagi.

"Este o mare onoare sa lucrez cu Gica Hagi, este o mare bucurie si in acelasi timp o mare responsabilitate.

Cred ca este posibil ca Viitorul sa castige un trofeu. Eu sunt obisnuit cu castigul si am venit cu inima deschisa, am mare incredere in aceasta echipa si in antrenorul Gica Hagi.

Parcursul din tur nu a fost surprinzator pentru mine, pentru ca i-am urmarit. Viitorul joaca un fotbal frumos, consistent, tocmai de aceea este acolo unde este.

Ii avem pe Pecanha, pe Buzbuchi si pe Tordai, sunt portari buni. Pe romani ii stiu de la loturile de juniori, iar despre Pecanha cred ca e cel mai bun portar din Liga I la momentul actual", a spus Stefan Preda intr-un interviu acordat pentru Academia Hagi TV.

FC Viitorul a plecat astazi in Croatia, pentru un stagiu de pregatire. Acolo, echipa lui Hagi va juca meciuri amicale cu NK Inter Zapresic, Slaven Belupo, FC Koper si posibil SV Horn, Rheindorf Altach, Lokomotiv Zagreb ori FK Teplice.

Dupa revenirea din Croatia, echipa lui Hagi va merge intr-un stagiu si in Antalya, unde va da peste Voskla Poltava, Vojvodina Novi Sad, Levski Sofia si Tskhinvali.0 comentarii
BRAT