Liga 1

VIDEO Hagi a făcut-o din nou! Pariul său din acest sezon a marcat două goluri superbe în doar 45 de minute la debut

Gică Hagi a mizat pe un jucător care a venit de la ultima clasată din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 20:20
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 21:01

În această campanie de transferuri din iarnă, Farul Constanța l-a achiziționat liber de contract pe Michael Omoh (30 ani), de la Academica Clinceni. Astfel, de la ultima echipă din Liga 1, atacantul nigerian a ajuns la un club care se bate pentru a se califica în playoff. 

Încă de la sosirea la clubul din Constanța, Omoh a mărturisit că este onorat că va lucra sub comanda lui Gică Hagi. Iar jucătorul i-a răsplătit încrederea antrenorulu chiar de la primul meci din 2022. Aruncat în luptă titular în duelul cu FCU Craiova, nigerianul a avut nevoie de doar 5 minute pentru a marca un gol fabulos de la 25 de metri. 

Omoh avea să mai lovească din nou în minutul 45. Lansat ideal de De Nooijer, atacantul l-a învins pe Popa cu o execuție fină la colțul lung din interiorul careului.

A fost a treia reușită a lui Omoh în acest sezon de Liga 1. A mai izbutit să înscrie o dată, când era la Academica Clinceni, contra FCSB-ului, 2-3, în etapa a 10-a. 

Omoh: „Înainte mai cântam, dar m-am oprit”

La primul interviu în calitate de jucător al Farului, Omoh a vorbit despre pasiunile sale și ce modalități alege pentru a se destinde în timpul liber.

„Nu am atât de multe hobby-uri. Îmi place să mă odihnesc, să mă joc jocuri video. Înainte mai cântam, dar m-am oprit. Scopul meu este să joc fotbal, este cea mai mare pasiune a mea.

Nu am avut oportunitatea să vizitez Mamaia, nu ies atât de des. Sper că vara asta să ajung la Mamaia”, a precizat Michael Omoh. 

Modifică setările cookies